ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Tomi Commercial, κάτοχος του ηλεκτρονικού καταστήματος www.sales365.gr, είναι μια απόλυτα σύγχρονη επιχείρηση στο χώρο του γενικού εμπορίου. Η επιχείρηση εξειδικεύεται στη λιανική πώληση ειδών οικιακής χρήσης και ειδών δώρου. Απο την ίδρυσή της, δεν σταματά να εμπλουτίζει τη γκάμα των προϊόντων της με νέες, καινοτόμες και υψηλής προστιθέμενης αξίας προτάσεις.

Σταθερή επιδίωξη μας είναι η εισαγωγή επιλεγμένων και πιστοποιημένων ποιοτικά επώνυμων προϊόντων, απευθείας, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και προμηθευτές του κόσμου. Η γνώση της Ελληνικής και Διεθνούς αγοράς, η τεχνογνωσία που συνεπάγεται η μακρόχρονη εμπειρία μας και η συνεργασία με τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες του χώρου, παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες, μας εξασφαλίζει τιμές άκρως ανταγωνιστικές προς όφελος των πελατών μας.

Το www.sales365.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λιανικής πώλησης, στο οποίο μπορείτε να βρείτε όλο το χρόνο μεγάλη ποικιλία επώνυμων προϊόντων, σε τιμές πραγματικά εκπτωτικές. Πολιτική μας είναι ‘’Πραγματική έκπτωση στην τιμή και όχι στην ποιότητα’’.

Περιηγηθείτε στους καταλόγους μας 365 μέρες το χρόνο, προχωρήστε άφοβα στις ηλεκτρονικές σας αγορές και να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε πάντα κοντά σας, επιλύοντας τυχόν προβλήματα και καλύπτοντας οποιεσδήποτε ανάγκες σας.

Η επιχείρηση είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Προμηθευτών που συνάπτουν ”Συμβάσεις από απόσταση” του Υπουργείου Ανάπτυξης, με Αριθμό Μητρώου 891/12.

Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η 40764906000